Menu
Το καλάθι

Τρίκυκλο Skorpion Με Τιμόνι Γονέα Και Τέντα 3 Σε 1 Πράσινο - 5279032

Τρίκυκλο Skorpion Με Τιμόνι Γονέα Και Τέντα 3 Σε 1 Πράσινο - 5279032
Τρίκυκλο Skorpion Με Τιμόνι Γονέα Και Τέντα 3 Σε 1 Πράσινο - 5279032
109,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 88,70€
  • :
  • Κωδικός: 5279032

Το τρίκυκλο αυτό της Skorpion Wheels με την γονική λαβή είναι σχεδιασμένο και προτείνεται για παιδιά ηλικίας από 12 έως και 36 μηνών. Ο σκελετός του είναι μεταλλικός για μεγαλύτερη αντοχή. Με την γονική λαβή η οποία ρυθμίζεται στο ύψος που σας βολεύει μπορείτε εύκολα να κατευθύνεται το τρίκυκλο ποδηλατάκι και να αφαιρεθεί όταν πλέον δεν χρειάζεται. Οι τροχοί του τρίκυκλου είναι πλαστικοί. Το ψηλό, ρυθμιζόμενο κάθισμα επίσης περιλαμβάνει και ζώνη 3 σημείων και μπάρα ασφαλείας και μαξιλαράκι στο κέντρο του τιμονιού για μεγαλύτερη ασφάλεια του παιδιού καθώς και καλύμματα για μεγαλύτερη σταθερότητα και άνεση στο κάθισμα. Τα υποπόδια είναι αναδιπλούμενα έτσι ώστε να μην ενοχλούν το παιδί όταν αυτό θέλει να κάνει πετάλι, τα πετάλια επίσης είναι αντιολισθητικά. Το παιδικό αυτό τρίκυκλο της Skorpion Wheels διαθέτει έναν καινοτόμο μηχανισμό το "Free Lock" ο οποίος σας δίνει την δυνατότητα να κλειδώσετε ή ξεκλειδώσετε τα πετάλια. Μέσα στον εξοπλισμό του υπάρχει και ένα καλάθι που τοποθετείτε στο πίσω μέρος του τρίκυκλου για να μπορεί να μεταφέρετε ότι χρειάζεστε το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί όπως επίσης και ένα τσαντάκι στην γονική λαβή για διάφορα μικρά αντικείμενα. Η τέντα θα κάνει τις βόλτες σας τα πρωινά πολύ πιο εύκολες αφού προστατεύει το παιδί από τις ακτίνες του ήλιου. Το παιδικό τρίκυκλο της Skorpion Wheels παραδίδεται στο κουτί του αλλά μην σας αγχώνει αυτό καθώς η συναρμολόγηση του είναι αρκετά εύκολη.

Χαρακτηριστικά :

  • Με σύστημα 'Free Lock' όπου δίνει την δυνατότητα στην μπροστινή ρόδα να κινεί τα πετάλια μαζί με την ρόδα ή αλλιώς να είναι ελεύθερα χωρίς να επηρεάζουν την κίνηση της ρόδας.
  • Με κάλυμμα στο κάθισμα όπου αγκαλιάζει όλο το στεφάνι με μαξιλαράκι όπου κάθεται το μωρό και το κρατάει σταθερό με άνεση (Τύπου Βρακάκι).
  • Με μαξιλαράκι στο κέντρο του τιμονιού για μεγαλύτερη προστασία του μωρού.
  • Με αφαιρούμενα κομμάτια ώστε να προσαρμόζεται στην ηλικία του παιδιού.
  • Με τσαντάκι όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τσάντα για το παιδί.
  • Τέντα για προστασία του παιδιού από τον ήλιο.
  • Ρυθμιζόμενη και αφαιρούμενη γονική λαβή.
  • Ρυθμιζόμενο κάθισμα και ζώνη ασφαλείας.
  • Μπάρα ασφαλείας για το παιδί.
  • Αναδιπλούμενα υποπόδια.
  • Εύκολη συναρμολόγηση.
  • Αντιολισθητικά πετάλια.
  • Τροχοί από καουτσούκ.
  • Αφαιρούμενο καλάθι.
  • Πολύχρωμο κουτί, υπέροχο για δώρο.



Ηλικία : 12 - 36 Μηνών
Διαστάσεις Συσκευασίας : (Μ) 65 x (Π) 23.5 x (Υ) 36 εκ.

Όλα τα παιδικά ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα με την ονομασία κατασκευαστή ΟΕΜ παρέχουν την απλή υπηρεσία εγγύησης. Διαθέτουν δύο (2) χρόνια στην πλακέτα κίνησης.

Εάν αγοράσετε το παιδικό αυτοκίνητο με την ονομασία κατασκευαστή ΟΕΜ και την ενισχυμένη υπηρεσία εγγύησης, σας καλύπτει για δύο (2) χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος τα εξής :

1. Πλακέτα κίνησης

2. Διακοπτάκια (εκτός από φθορά κλειδαριάς)

3. Μοτέρ κίνησης και τιμονιού (εκτός από σπασίματα γραναζιών εσωτερικά των μοτέρ)

4. Πλακέτα ήχου (εκτός από φθορά της θύρας USB που προκαλεί βλάβη στην πλακέτα ήχου)

Για να γίνει αντικατάσταση μέσω της εγγύησης θα πρέπει το ανταλλακτικό να σταλεί στην εταιρία μας με έξοδα του πελάτη και σε συνεννόηση πρώτα με την εταιρία μας!


Δεν καλύπτονται :

1. Μεταφορικά έξοδα από και προς τον πελάτη μετά το πέρας 14 ημερών από την έκδοση απόδειξης.

2. Μπαταρία (χρόνος ζωής μπαταρίας 8 με 12 μήνες)

3. Φορτιστής

4. Σπασίματα στις ρόδες

5. Σπασίματα στο αμάξωμα

6. Σπασίματα σε μεταλλικούς άξονες 

7. Σπασίματα τιμονιών και καθρεπτών


Υπάρχουν όλα τα ζωτικής σημασίας ανταλλακτικά άμεσα διαθέσιμα!!

Σε περίπτωση που αγοράσετε το προϊόν χωρίς την ενισχυμένη υπηρεσία εγγύησης, δεν καλύπτεστε από δωρεάν αντικατάσταση ανταλλακτικών (εκτός της πλακέτας κίνησης) και σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να τα αγοράσετε με κόστος αγοράς.

Όλα τα παιδικά αυτοκίνητα με την ονομασία κατασκευαστή Skorpion Wheels, καλύπτονται με γραπτή εγγύηση δύο (2) χρόνια σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας skorpionwheels.gr

Στο babycars.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.