Menu
Το καλάθι

Περπατούρα VW Beetle Με Λαβή Γονέα Και Τέντα Skorpion Ροζ - 5244018

Περπατούρα VW Beetle Με Λαβή Γονέα Και Τέντα Skorpion Ροζ - 5244018
Περπατούρα VW Beetle Με Λαβή Γονέα Και Τέντα Skorpion Ροζ - 5244018
119,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 96,77€
  • :
  • Κωδικός: 5244018

Η παιδική περπατούρα Volkswagen Beetle της Skorpion Wheels με την γονική λαβή και με τα αυθεντικά σήματα της Volkswagen είναι σχεδιασμένη και προτείνεται για παιδιά ηλικίας από 12 έως και 48 μηνών. Με την γονική λαβή μπορείτε εύκολα να κατευθύνεται την περπατούρα. Οι τροχοί είναι πλαστικό από ενισχυμένο PVC με ελαστικό στο κέντρο τους. Το κάθισμα είναι πλαστικό μονοθέσιο και επίσης περιλαμβάνει και μπάρα ασφαλείας για μεγαλύτερη ασφάλεια του παιδιού. Με βάση στήριξης για την πλάτη και υποπόδια τα οποία δεν είναι αναδιπλούμενα αλλά μπορείτε να της ξεβιδώσετε αργότερα έτσι ώστε να μην ενοχλούν το παιδί. Στον εξοπλισμό της η περπατούρα έχει κόρνα και μουσικές που είναι περασμένες μέσα για να μπορεί να ακούσει το παιδί σας κατά την διάρκεια της βόλτας. Υπάρχει πρακτική προστασία από τον ήλιο πάνω από το κεφάλι του παιδιού κατά την οδήγηση, η τέντα στην περπατούρα μπορεί να αφαιρεθεί εάν είναι απαραίτητο. Η τέντα προστατεύει το μωρό σας από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου, οι οποίες είναι πολύ επικίνδυνες για το παιδικό δέρμα. Η 6Volt μπαταρία του τροφοδοτεί το μοτέρ απόδοσης 18Watt κινεί την περπατούρα με ταχύτητα περίπου 2.5 Km/h. Για την σωστή απόδοση της περπατούρας το μέγιστο βάρος του αναβάτη δεν πρέπει να ξεπερνά τα 25 κιλά, ενώ το ίδιο το βάρος της περπατούρας φτάνει στα 7.1 κιλά. Η περπατούρα Volkswagen Beetle της Skorpion Wheels παραδίδεται στην συσκευασία της η ποία είναι πολύχρωμη με πλήρη απεικόνιση του αυτοκινήτου και είναι κατάλληλο για δώρο στα πρώτα γενέθλια των παιδιών ή ακόμα και σε βάφτιση. Επίσης η συναρμολόγηση του είναι ιδιαίτερα εύκολη.


Χαρακτηριστικά :

  • Μουσική
  • Με γονική λαβή.
  • Μπάρα ασφαλείας.
  • Εύκολη συναρμολόγηση.
  • Πολύχρωμο κουτί, υπέροχο για δώρο.
  • Ρυθμιζόμενη τέντα για προστασία από τον ήλιο.
  • Βάση στήριξης για την πλάτη και τα πόδια (υποπόδια).
  • Με αφαιρούμενα κομμάτια ώστε να προσαρμόζεται στην ηλικία του παιδιού.



Ηλικία : 12 - 48 Μηνών
Μέγιστο Βάρος : 25 Κg
Μοτέρ : 1 x 6V | 18 Watt
Ταχύτητα : 1 (1) 2.5 km/h
Μπαταρία : 1 x 6V | 4.5 Ah
Φορτιστής : 12V | 500 mAh
Κάθισμα : Μονοθέσιο πλαστικό
Μικτό/Καθαρό Βάρος : 9.1 / 7.1 Kg
Τηλεκατεύθυνση : Χωρίς Τηλεκατεύθυνση
Ρόδες : PVC Ενισχυμένο (Με ελαστικό στο κέντρο της ρόδας)
Διαστάσεις Προϊόντος : (Μ) 67 x (Π) 42 x (Υ) 92 εκ.
Διαστάσεις Συσκευασίας : (Μ) 67 x (Π) 42 x (Υ) 33 εκ.

Όλα τα παιδικά ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα με την ονομασία κατασκευαστή ΟΕΜ παρέχουν την απλή υπηρεσία εγγύησης. Διαθέτουν δύο (2) χρόνια στην πλακέτα κίνησης.

Εάν αγοράσετε το παιδικό αυτοκίνητο με την ονομασία κατασκευαστή ΟΕΜ και την ενισχυμένη υπηρεσία εγγύησης, σας καλύπτει για δύο (2) χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος τα εξής :

1. Πλακέτα κίνησης

2. Διακοπτάκια (εκτός από φθορά κλειδαριάς)

3. Μοτέρ κίνησης και τιμονιού (εκτός από σπασίματα γραναζιών εσωτερικά των μοτέρ)

4. Πλακέτα ήχου (εκτός από φθορά της θύρας USB που προκαλεί βλάβη στην πλακέτα ήχου)

Για να γίνει αντικατάσταση μέσω της εγγύησης θα πρέπει το ανταλλακτικό να σταλεί στην εταιρία μας με έξοδα του πελάτη και σε συνεννόηση πρώτα με την εταιρία μας!


Δεν καλύπτονται :

1. Μεταφορικά έξοδα από και προς τον πελάτη μετά το πέρας 14 ημερών από την έκδοση απόδειξης.

2. Μπαταρία (χρόνος ζωής μπαταρίας 8 με 12 μήνες)

3. Φορτιστής

4. Σπασίματα στις ρόδες

5. Σπασίματα στο αμάξωμα

6. Σπασίματα σε μεταλλικούς άξονες 

7. Σπασίματα τιμονιών και καθρεπτών


Υπάρχουν όλα τα ζωτικής σημασίας ανταλλακτικά άμεσα διαθέσιμα!!

Σε περίπτωση που αγοράσετε το προϊόν χωρίς την ενισχυμένη υπηρεσία εγγύησης, δεν καλύπτεστε από δωρεάν αντικατάσταση ανταλλακτικών (εκτός της πλακέτας κίνησης) και σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να τα αγοράσετε με κόστος αγοράς.

Όλα τα παιδικά αυτοκίνητα με την ονομασία κατασκευαστή Skorpion Wheels, καλύπτονται με γραπτή εγγύηση δύο (2) χρόνια σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας skorpionwheels.gr

Στο babycars.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.